Ref:https://strength-fit.gr/--23814/usn-muschle-fuel-anabolic-14513.html

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

USN Muscle Fuel Anabolic 2000gr VANILLA ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ

Κωδικός Προϊόντος: USN-35
Τιμή: 68,00 €

Επιλογές

* Υποχρεωτικά Πεδία

Τιμή: 68,00 €

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

USN - Muscle Fuel Anabolic - 2 κιλά ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΥΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. Επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για αύξηση της δύναμη και γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση κάτι που συνεπάγεται ώς τη μέγιστη μυϊκή αύξηση. Όλη η επιστημονική ομάδα της USN αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για την ανάπτυξη ένος τόσο επιτυχημένου προϊόντος όπως το USN Muscle Fuel Anabolic. Περιέχει τη φόρμουλα Hyberbolic Stack ένα συνδιασμό ενεργών θρεπτικών συστατικών όπως κρεατίνη για δύναμη και όγκο, γλυκίνη για ενεργοποίηση της απελευθέρωσης αυξητικής ορμόνης από τον οργανισμό, Tribulus Terrestris το οποίο υποστηρίζει την παραγωγή τεστοστερόνης από τον οργανισμό, ταυρίνη για τη γρήγορη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αμινοξέων. Επιπλέον σας εφοδιάζει και με ποιοτική πρωτεΐνη μέσα από μια καινοτόμο φόρμουλα την Anabolic Protein Matrix . Ένα συνδυασμό από έξι διαφορετικές πηγές πρωτεϊνών που σας εξασφαλίζει τη συνεχή ροή αμινοξέων στους μύες για περισσότερο χρονικό διάστημα. Το Anabolic Protein Matrix περιέχει απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και συγκεντρωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, καζεΐνη, απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος, καζεϊνικό ασβέστιο, απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας υψηλής περιεκτικότητας σε ισοφλαβόνες. Αυτός ο συνδυασμός ενεργοποιεί τη γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση και τη καθαρή μυϊκή ανάπτυξη, ενώ σε συνδυασμό με την L-Γλουταμίνης και τα αμινοξέα BCAA προωθούν τη θετική κατακράτηση αζώτου, υποστηρίζουν τη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος βελτιώνοντας τα επίπεδα απόδοσης και αντοχής. Το Glyco Martix Carbs System ένα συνδυασμό υδατανθράκων γρήγορης και αργής απελευθέρωσης (δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη) σας παρέχει τους βασικούς υδατάνθρακες που απαιτούνται για ενέργεια, καθαρή μυϊκή ανάπτυξη και αναπλήρωση των επίπεδων του γλυκογόνου. Διαλέξτε μια απο τις υπέροχες γεύσεις του USN Muscle Fuel Anabolic και συμπεριλάβετε αυτό το αποτελσματικό γεύμα στη διατροφή σας. Βασικά πλεονεκτήματα του Muscle Fuel Anabolic. 50g πρωτεϊνης Anabolic Protein Matrix ανά δόση. 14 300 mg HyperBolic Stack για μεγιστοποίηση της μυϊκής ανάπτυξης. Απελευθέρωση αυξητικής ορμόνης απο τον οργανισμό GH απο τη γλυκίνη. 1500mg Ταυρίνη για γρήγορη παραγωγή ενέργειας και απορρόφησης των αμινοξέων και των θρεπτικών συστατικών. 7000mg Creatine Stack για αυξηση της δύναμης και του όγκου. Υψηλή περιεκτικότητα σε BCAAΆs and Glutamine για μυϊκή αποκατάσταση και θετική κατακράτηση αζώτου. Lactazyme (Ένζυμα Λακτόζης ) για απορρόφηση της πρωτεϊνης γάλακτος. Ειδικά επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για αθλητές και αθλήτριες που οι θέλουν να αναπτύξουν μια δυνατή καθαρή μυϊκή μάζα. Για αθλητές και αθλήτριες που θέλουν αύξηση όγκου και καθαρή μυϊκή ανάπτυξη . Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απο άτομα κάτω των 18 ετών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ώς συμπλήρωμα μείωσης του λίπους και βάρους ούτε χρησιμοποιείται από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode Όχι
Οδηγίες Χρήσης Ανακατέψτε 3 μεζούρες σε 500-600 ml δροσερό νερό, ανακινήστε καλά το shaker και έπειτα αφήστε τον να καθίσει για 30 δευτερόλεπτα. Αναλόγως της ημερήσιας διατροφής σας πιείτε 1-2 δόσεις ημερησίως σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας. Σημαντική σύσταση. Τα άτομα σωματικού βάρους κάτω των 80kg είναι προτιμότερο να καταναλώνουν έως 2 δόσεις ημερησίως την πρώτες πέντε ημέρες και μόνο 1 δόση ημερησιώς μετά. Τα άτομα σωματικού βάρους άνω των 80kg είναι προτιμότερο να καταναλώνουν έως 2 δόσεις ημερησίως την πρώτες πέντε ημέρες και 1-2 δόσεις ημερησιώς μετά.
Συστατικά & Δοσολογία
Extras Όχι
Σοκολάτες-Ροφήματα Όχι