Ref:https://strength-fit.gr/--23821/pegasus-arrow-bc-99654.html

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Ελλειπτικό ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Pegasus Arrow BC‑99654

Κωδικός Προϊόντος: Σ-434
Τιμή: 798,00 €
Τιμή: 798,00 €

Εκτός Αποθέματος

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Το Pegasus® "Arrow" προσφέρει μια απαλή κίνηση, η οποία σε συνδυασμό με εργονομικά διαμορφωμένα πέλματα και μήκος βήματος 43.2 cm, έναν οδηγό διπλής ράγας, ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα μαγνητικής πέδησης και ένα βάρος ταλάντευσης 14 kg, επιτρέπει μια φιλική προς τις αρθρώσεις προπόνηση στο υψηλότερο επίπεδο!

Με μια ματιά

Ελλειπτικό Pegasus® "Arrow" BC-99654

Το Pegasus® "Arrow" είναι ένας πραγματικά ποιοτικός εξοπλισμός. Προσφέρει μια απαλή κίνηση, η οποία σε συνδυασμό με εργονομικά διαμορφωμένα πέλματα και μήκος βήματος 43.2 cm, έναν οδηγό διπλής ράγας, ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα μαγνητικής πέδησης και ένα βάρος ταλάντευσης 14 kg, επιτρέπει μια φιλική προς τις αρθρώσεις προπόνηση στο υψηλότερο επίπεδο! 

Αντίσταση

Το σύστημα προσφέρει 16 επίπεδα αντίστασης ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, ώστε να έχετε πάντα μία πρόκληση στην προπόνησή σας.

Μήκος βήματος

Το "Arrow" προσφέρει εξαιρετικό μήκος βήματος 43.2 εκατοστών για να καλύψει κάθε ασκούμενο.

Δίσκος

Αυτό το ελλειπτικό έχει σχεδιαστεί με δίσκο εντυπωσιακού βάρους 14 κιλών για να σας προσφέρει κίνηση εξαιρετικής ομαλότητας.

Προγράμματα

Αποκτήστε πρόσβαση σε πλήθος απαιτητικών προγραμμάτων, όπως Manual, Watt, Body fat, Ελέγχου καρδιακού παλμού, ή προ-εγκατεστημένα.

Μέγιστο φορτίο

Η στιβαρή κατασκευή των 78 κιλών του "Arrow" διασφαλίζει αντοχή για χρήστες βάρους έως 130 κιλά.

Ηλεκτρονική Κονσόλα

Πολλαπλές Ενδείξεις

Η κονσόλα του ελλειπτικού Pegasus® "Arrow" σας επιτρέπει να λαμβάνετε άμεσα πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο της άσκησης, την απόσταση που διανύσατε, την ταχύτητα με την οποία προπονηθήκατε, τις θερμίδες που καταναλώσατε και φυσικά την αντίσταση που επιλέξατε.

Τα πλήκτρα δίνουν άμεσες εντολές με ένα απλό πάτημα. Όποιο και αν είναι το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, αποκτήστε πρόσβαση σε πλήθος απαιτητικών προγραμμάτων, όπως Ελέγχου καρδιακού παλμού ή Watt.

Συμβατότητα Bluetooth

Εφαρμογή iConsole+

Αφού κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή iConsole+ από Android ή iOS και ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth στο κινητό ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή, δημιουργήστε ένα λογαριασμό και απλά αναζητήστε το μηχάνημά σας.

Μέσω του iConsole+ μπορείτε να κρατάτε αρχείο των προπονήσεών σας και να μοιράζεστε την πρόοδό σας με τους φίλους σας!

Καρδιακός παλμός

Με τους ειδικούς αισθητήρες αφής στις σταθερές χειρολαβές, μπορείτε να μετράτε το επίπεδο του καρδιακού παλμού σας για να ελέγχετε την φυσική σας κατάσταση σε πραγματικό χρόνο.

Εργονομικά πεντάλ

Τα πεντάλ του "Arrow" διαθέτουν ειδική εργονομική επένδυση, σε μία μαλακή και ιδιαίτερα άνετη επιφάνεια.

Θύρες mp3, USB

Φορτίστε τις συσκευές σας στη θύρα USB ή συνδέστε μία συσκευή στη θύρα mp3 για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία.

Εντυπωσιακό βάρος δίσκου

Ομαλή κίνηση

Το "Arrow" έρχεται με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Στο μπροστινό μέρος, είναι εξοπλισμένο με ένα δίσκο εντυπωσιακού βάρους 14 kg, ώστε να σας προσφέρει μία εξαιρετικά ομαλή κίνηση κατά την άσκηση.

Ομαλή και σταθερή κίνηση

Διπλές ράγες

Αυτό το ελλειπτικό διαθέτει 2 μεγάλες και μάλιστα διπλές ράγες για την κίνηση των βραχιόνων, με ενισχυμένη την επάνω επιφάνεια και με μεγάλους τροχούς για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία.

Αποκτήστε μία μοναδική εμπειρία άσκησης σε ελλειπτικό!

//