Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Διάδρομος Γυμναστικής Amila Valma AC250PI - 92220

Κωδικός Προϊόντος: 92220
Τιμή: 1.599,00 €
Τιμή: 1.599,00 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Ο Διάδρομος γυμναστικής Valma AC250PI με 2,5HP μοτέρ AC από την AMILA είναι ιδανικός για Personal Studio αλλά και ξενοδοχεία.

Ο διάδρομος γυμναστικής Valma AC250PI διαθέτει έναν πανίσχυρο κινητήρα AC για ατελείωτες ώρες προπόνησης! Ο κινητήρας έχει ισχύ 2,5HP με 5,0HP peak και μπορεί να επιταχύνει μέχρι 24km. Και αυτό, σε συνδυασμό με την μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος, διαθέτοντας και ηλεκτρική ρύθμιση της κλίσης, αποτελεί ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία, personal studios, φυσιοθεραπευτές, αλλά και ιδιώτες που δεν θέλουν περιορισμούς στην προπόνηση τους. Μια όμορφα σχεδιασμένη κονσόλα διαθέτει οθόνη που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο της άσκησής σας, δίνοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, διαθέτοντας και δύο στερεοφωνικά ηχεία.

Κονσόλα που Εντυπωσιάζει
Η Κονσόλα του διαδρόμου Valma AC250PI της Amila είναι από τις πιο εντυπωσιακές κονσόλες που έχει βγάλει η εταιρία. Καθαρή LCD οθόνη με όλα τα απαραίτητα δεδομένα να αναγράφονται, όπως Χρόνος, Απόσταση, Καρδιακοί Παλμοί, Θερμίδες, Ταχύτητα, Κλίση. Διαθέτει 8 κουμπιά άμεσης αλλαγής ταχύτητας και κλίσης για γρήγορες εναλλαγές. Κάτω από την LCD οθόνη θα βρείτε το USB για τη μουσική σας και δίπλα υποδοχή για βύσμα Aux 3,5mm. Περίπου στο μέσο της κονσόλας βρίσκονται τα ενσωματωμένα ηχεία για να απολαμβάνετε την μουσική σας ενώ τρέχετε. Διαλέξτε μέσα από ένα πλήθως 24 προγραμμάτων αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και ξεκινήστε την προπόνηση σας.

Κουμπιά - Αισθητήρες στα Χερούλια
Ο διάδρομος Amila Valma AC250PI διαθέτει στο δεξί και αριστερό χερούλι κουμπιά ελέγχου της ταχύτητας και της κλίσης. Έτσι δεν χρειάζεται να εκτείνετε τα χέρια σας για να ακουμπήσετε την κονσόλα για αλλαγές. Επίσης στις χειρολαβές θα βρείτε τους αισθητήρες καρδιακών παλμών, για να τους παρακολουθείτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Πανίσχυρο Μοτέρ
Κάτω από το μπροστινό καπάκι βρίσκεται η καρδιά του Amila Valma AC250PI. Ένα πανίσχυρο μοτέρ AC 2,5HP θα δουλεύει ακούραστα και αθόρυβα όσο εσείς προπονήστε. Τα AC μοτέρ είναι κατασκευασμένα να δουλεύουν πολύ περισσότερες ώρες από τα αντίστοιχα DC.

Σιγουριά σε Κάθε Πάτημα
Με τον διάδρομο AMILA Valma AC250PI είστε σίγουροι για κάθε βήμα σας. Ο ιμάντας τρεξίματος είναι πάχους 1.8mm, επαγγελματικής διαβάθμισης με αντιολισθητικές ιδιότητες.

Τεράστιος Τάπητας - Αντικραδασμικό Σύστημα
Τρέξτε άνετα στον τεράστιο τάπητα του Amila Valma AC250PI πλάτους 58 εκατοστών και μήκου 150 εκατοστών. Το ξύλο που τρέχει ο ιμάντας είναι 2 εκατοστών, αυξάνοντας την αντοχή του διαδρόμου. Το σύστημα ανάρτησης αποτελείται από 8 λαστιχένια μαξιλάρια και θα σας παρέχει μια ήσυχη και ασφαλή προπόνηση.

Στιβαρή Κατασκευή
Ο διάδρομος AMILA Valma AC250PI είναι σταθερός διάδρομος, δεν αναδιπλώνεται. Αυτό αυξάνει πάρα πολύ την αντοχή του διαδρόμου όπου, σε συνδυασμό με το πολύ δυνατό μοτέρ, προσφέρει μέγιστο βάρος χρήστη 180Kg. Τα ράουλα είναι 70 χιλιοστών, βοηθώντας στην καλύτερη κίνηση του μοτέρ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον ολοκληρώμενο οδηγό επιλογής διαδρόμου


Διαστάσεις κιβωτίου : 222x90x52
Συνολικό βάρος: 126 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών: 24
Εγγύηση εργασίας: 12
Εγγύηση πλαισίου: 36
Εγγύηση λοιπών μερών: 12
Εγγύηση μοτέρ: 60
Ιπποδύναμη Μοτέρ (Hp): AC 2,50
Μέγιστη Ταχύτητα (Km/hr): 24
Ελάχιστη Ταχύτητα (Km/hr): 1
Πλάτος Ιμάντα (cm): 58
Μήκος Ιμάντα (cm): 150
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg): 180
Κλίση: Ηλεκτρική
Κλίση (%): 20
Ράουλα Εμπρός (mm): 70
Ράουλα Πίσω (mm): 70
Μέγεθος - Τύπος Οθόνης: 7" LCD Blue
Ενδείξεις: Χρόνος, Απόσταση, Καρδιακοί Παλμοί, Θερμίδες, Ταχύτητα, Κλίση, Σωματικό λίπος
Προγράμματα: 24 προκαθορισμένα + χειροκίνητο
Δάπεδο: 20mm
Χρήση USB (Μουσική, Δεδομένα): Μουσική
Ενσωματωμένα Ηχεία: Ναι
Βάση Κινητού - Tablet: Οχι
Καρδιακοί Παλμοί: Αφής
Πάχος Ιμάντα (mm): 1,8
Βάρος (Kg): 106
Διαστάσεις (cm): 205x84x142
Bluetooth: Ναι
Θήκη Μπουκαλιού: Ναι
Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Κονσόλα: Κουμπιά Άμεσης Ρύθμισης Ταχύτητας και Κλίσης
> Άλλα χαρακτηριστικά: Ρόδες Μεταφοράς, Ηχεία, Ανεμιστήρας, USB, MP3