Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Γάντι Πυγμαχίας ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Παιδικό BOX GLOVES FOR KIDS JUNIOR ADIBK01 ROOKIE RED

Κωδικός Προϊόντος: ADIBK01-red
Τιμή: 22,00 €

Επιλογές

* Υποχρεωτικά Πεδία

Τιμή: 22,00 €

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Παιδικά γάντια προπόνησης πυγμαχίας. Από 100% pu. Καινοτομία ποιότητας PU3G INNOVATION *. Φορμαρισμένος αφρός με προστατευτικό gel μετά το μετακάρπιο. Με τεχνολογία I-PROTECH + ** για μέγιστη προστασία. Δέσιμο: με ελαστικό σύστημα Velcro. Μέγεθος: 6 oz -8oz * PU3G INNOVATION: Το PU3G είναι ένα υλικό που μοιάζει, αισθάνεται και εκτελεί σαν δέρμα. Εξαιρετικά ισχυρό, το 3G μπορεί να απορροφά συνεχώς τον ιδρώτα ενώ παραμένει εύπλαστο και αδιαπέραστο από ρωγμές. ** I-PROTECH +: Έξυπνη κατασκευή του αφρού τύπου EVA σε ελεγχόμενες πυκνότητες αφρού, με επιπλέον ενσωματωμένο padding gel για βέλτιστη προστασία και την αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών επαφής.
Γάντι Πυγμαχίας Παιδικό "ROOKIE". Τα γάντια αυτά πυγμαχίας είναι σχεδιασμένα για την μέγιστη προστασία χεριού και καρπού των μικρών "μαχητών" , με ένα μοναδικό ανατομικό και σφιχτό δέσιμο στον καρπό για να παρέχουν μια ασφαλή και άνετη εφαρμογή και για εξαιρετική προστασία στα κτυπήματα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode Όχι
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι