Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Σκάλα προπόνησης επιτάχυνσης και ρυθμού (Α΄ ποιότητος) 4m 48581

Κωδικός Προϊόντος: 48581
Τιμή: 12,10 €
Τιμή: 12,10 €

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Βελτιώστε την ταχύτητα σας και την εκρηκτικότητα με την προπόνηση ευελιξίας. Ένα από τα εργαλεία αυτής της προπόνησης είναι οι σκάλες επιτάχυνσης όπου θα μπορείτε να θέσετε έναν ρυθμό βήματος που θα πρέπει να ακολουθεί ο αθλητής.

Η ανάπτυξη της ταχύτητας και της ευελιξίας είναι κρίσιμης σημασίας για όλους τους αθλητές, τόσο των κλασικών ατομικών/ομαδικών αθλημάτων, όσο και για τους αθλητές Crossfit. Εάν θέλετε την βελτίωση σας, ή των αθλητών σας η χρήση τέτοιων αξεσουάρ είναι απαραίτητη. Κάντε αποτελεσματική προπόνηση και δείτε διαφορά στις επιδόσεις.

Η σκάλα είναι μήκους 4 μέτρων, το πλάτος είναι στα 34, ενώ οι αποστάσεις είναι μεταβαλλόμενες καθώς μπορείτε να μετακινήσετε τα ξυλάκια κατά την επιθυμητή σας απόσταση. Σε περίπτωση που θέλετε να μεγαλώσετε το συνολικό μήκος της σκάλας, μπορείτε να προσθέστε περισσότερες και να τις ενώσετε καθώς έχει τα αντίστοιχα κουμπώματα

Συνδυάστε τις σκάλες επιτάχυνσης με χωροδείκτες (πχ 48585) , με εμπόδια ταχύτητας (πχ 48573) ή με τα κοντάρια σλάλομ (πχ 41902) για μια ολοκληρωμένη προπόνηση ευελιξίας και ταχύτητας.



Τεχνικά Χαρακτηριστικά

- Χρώμα: Κίτρινο
- Διαστάσεις (cm): 400x34
- Είδος: Σκάλα Επιτάχυνσης
- Τεμάχια: 1
- Εσωτερικό πλάτος 34cm

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ποδοσφαιρικό_μέγεθος Όχι
Barcode Όχι