Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Ιμάντες Κοιλιακών με Κλίπ - 95311

Κωδικός Προϊόντος: 95311
Τιμή: 17,00 €
Τιμή: 17,00 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Οι ιμάντες κοιλιακών είναι ένα αξεσουάρ το οποίο θα σας βοηθήσει να δείτε γρήγορα αποτελέσματα στην γράμμωση των κοιλιακών σας. Θα ενεργοποιήσετε τον κορμό σας όπως ποτέ άλλοτε. Με τους ιμάντες μπορείτε να τοποθετήσετε σε μια άνετη θέση τα χέρια σας και να επικεντρωθείτε στην εξάσκηση των κοιλιακών. Σε αντίθεση με τον κλασικό τρόπο να κάνετε “hanging leg raise” που πρώτα κουράζονται οι ώμοι με αποτέλεσμα να σταματάτε την άσκηση χωρίς να έχετε φτάσει γυμνάσει όσο πραγματικά μπορείτε τους κοιλιακούς, με την βοήθεια των ιμάντων θα καταφέρετε να απομονώσετε τους κοιλιακούς και να επικεντρωθείτε εκεί που πραγματικά θέλετε.
Οι ιμάντες κοιλιακών είναι ένα αξεσουάρ το οποίο θα σας βοηθήσει να δείτε γρήγορα αποτελέσματα στην γράμμωση των κοιλιακών σας. Θα ενεργοποιήσετε τον κορμό σας όπως ποτέ άλλοτε.
Με τους ιμάντες μπορείτε να τοποθετήσετε σε μια άνετη θέση τα χέρια σας και να επικεντρωθείτε στην εξάσκηση των κοιλιακών. Σε αντίθεση με τον κλασικό τρόπο να κάνετε “hanging leg raise” που πρώτα κουράζονται οι ώμοι με αποτέλεσμα να σταματάτε την άσκηση χωρίς να έχετε φτάσει γυμνάσει όσο πραγματικά μπορείτε τους κοιλιακούς, με την βοήθεια των ιμάντων θα καταφέρετε να απομονώσετε τους κοιλιακούς και να επικεντρωθείτε εκεί που πραγματικά θέλετε
Διαστάσεις κιβωτίου : 64x43x67
Συνολικό βάρος: 11.58 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 20
Είδος: Ιμάντες Κοιλιακών
Υλικό: Νάιλον Βαριάς Κατασκευής
Διαστάσεις (cm): n/a
Βάρος (Kg): n/a
Υλικό Χερουλιών: Μαξιλάρι στους αγκώνες
Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Ενσωματωμένες τσέπες με μαξιλαράκι για τους αγκώνες
> Πολύ φαρδιοί ιμάντες για μέγιστη υποστήριξη
> Μεγάλος σύνδεσμος που μπορεί να στερεωθεί σε όλες τις μπάρες