Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ADIDAS Foam Ab Roller (2 σε 1) - ADAC-11405

Κωδικός Προϊόντος: ADAC-11405
Τιμή: 46,90 €
Τιμή: 46,90 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Σχεδιασμένη με διπλή λειτουργία, η Ρόδα Κοιλιακών & Foam Roller ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα, με αποσπώμενες εργονομικές χειρολαβές οι οποίες αποθηκεύονται στο εσωτερικό του roller όταν θέλετε να αλλάξετε μορφή άσκησης.
adidas® fitness

adidas® fitness

Η εταιρεία

Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει πιο διακεκριμένη ιστορία και ισχυρότερη σύνδεση με τον αθλητισμό από την adidas! Αποστολή μας είναι να είμαστε η καλύτερη μάρκα αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Τα αξεσουάρ γυμναστικής της adidas είναι κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα και σκοπός τους είναι να σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την άσκηση. Οποιοδήποτε προϊόν μας κι αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο εκγύμνασης για όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.

Με μια ματιά

Με μια ματιά

Foam Ab Roller 2 σε 1

Συνδυάζοντας 2 προϊόντα σε 1, η Ρόδα Κοιλιακών και Foam Roller ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα, με αποσπώμενες εργονομικές χειρολαβές οι οποίες αποθηκεύονται στο εσωτερικό του roller όταν θέλετε να αλλάξετε μορφή άσκησης! 

Η ρόδα κοιλιακών είναι σχεδιασμένη για να ενδυναμώσει ολόκληρο το κορμό σας, ενώ η επιφάνειά του κυλίνδρου μπορεί να σας προσφέρει ιδανικό massage για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

2 προϊόντα σε 1

2 προϊόντα σε 1

Χρήση και οφέλη

Οι λαβές είναι πλήρως αποσπώμενες και αποθηκεύονται στο εσωτερικού του κυλίνδρου, όποτε θέλετε να αλλάξετε άσκηση.

Η άσκηση με μία ρόδα κοιλιακών είναι ένας από τους πιο στοχευμένους τρόπους εκγύμνασης κοιλιακών, για οποιοδήποτε άθλημα και αν προπονείστε. Το foam roller προσφέρει αναζωογονητικό μασάζ, χαλαρώνει σφιγμένους ιστούς και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode Όχι
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι