Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μπάλα Γυμναστικής AMILA Pilates Ball 19cm Χρυσή - 95801

Κωδικός Προϊόντος: 95801
Τιμή: 2,85 €
Τιμή: 2,85 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Το ιδανικό αξεσουάρ για Pilates, ασκήσεις κοιλιακών αλλά και μασάζ στο λαιμό

Η μπάλα Pilates της AMILA είναι κατασκευασμένη από υλικό PVC αμερικάνικης προέλευσης, όπου προσφέρει δυνατό grip, με αποτέλεσμα τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το μέγεθος της μπάλας ανάλογα με το ασκησιολόγιο που θέλετε να πραγματοποιήσετε, είναι 19 ή 25 εκατοστά.

Η μπάλα Pilates έχει μεγάλη επίδραση όχι μόνο στην άσκηση, αλλά και στην στάση σώματος. Χρησιμοποιείστε αυτό το αξεσουάρ για να αυξήσετε την ένταση των μυών που ενεργοποιούνται σε καθιστή, όρθια θέση και σε ασκήσεις για τα άνω άκρα, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς. Αυξάνοντας την αστάθεια στις κινήσεις σας, θα ενεργοποιήσετε τους σταθεροποιητικούς μύες σας, ανοίγοντας τον κορμό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπάλα και για τη στήριξη της πλάτης ή του αυχένα κατά την διάρκεια των ασκήσεων .

Οδηγίες για φούσκωμα: Αφαιρέστε την τάπα, βάλτε το καλαμάκι και φουσκώστε την μπάλα στο επιθυμητό μέγεθος και ξαναβάλτε την τάπα.
Οδηγίες συντήρησης και καθαρισμού: Διατηρήστε τον έλεγχο της μπάλας όσο γυμνάζεστε. Μην γονατίσετε ή καθήσετε επάνω στην μπάλα, απομακρύνετε αιχμηρά αντικείμενα. Μην χρησιμοποιήσετε την μπάλα εφόσον είναι χτυπημένη. Διατηρήστε την μπάλα σε ξηρό περιβάλλον μακριά από τις ακτίνες του ήλιου. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά καθαριστικά. Εάν χρειαστεί, καθαρίστε τα βρώμικα σημεία με έναν συνδυασμό βιολογικού αιθέριου ελαίου και νερού, χρησιμοποιώντας ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε απαλό σαπούνι σε πιο απαιτητικούς λεκέδες. Τέλος, σιγουρευτείτε ότι ο καθαρισμός δεν έκανε πιο ολισθηρή την επιφάνεια.


Διαστάσεις κιβωτίου : 43x42x36
Συνολικό βάρος: 10 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 40
Διαστάσεις (cm): 19
Χρώμα: Χρυσό
Υλικό: USA PVC
Βάρος (gr): 150
Λοιπά Χαρακτηριστικά:0

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode 5203194958019
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι