Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μπάλα Φιστίκι από EPP - 48091

Κωδικός Προϊόντος: 48091
Τιμή: 3,40 €
Τιμή: 3,40 €

Εκτός Αποθέματος

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Μπάλα μασάζ σχήμα φιστικιού κατάλληλο για αποθεραπεία και σπάσιμο Trigger Point

Το μπαλάκι μασάζ σε σχήμα φιστικιού της AMILA, μήκου 16 εκατοστών μήκους και 8 εκατοστών διαμέτρου, είναι εργονομικά σχεδιασμένο, για να στοχεύει όλους τους μύες του σώματος που είναι δύσκολο να φτάσει το απλό Foam Roller. Κατασκευασμένο από ΕPP, που το κάνει αρκετό σκληρό, πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό. Είναι ιδανικό για μεγάλους μύες όπως, γλουτοί, μηριαίοι, τετρακέφαλοι όπως επίσης και για μασάζ στη σπονδυλική στήλη χωρίς τον έντονο πόνο της πίεσης των σπονδύλων. Για χρήση σε όλο το σώμα, το μοναδικό του σχήμα ταιριάζει για μασάζ στο λαιμό και την πλάτη, ενώ μπορεί να ανακουφίσει από το τέντωμα των μυών και να μαλακώσει τον πόνο. Το μπαλάκι μασάζ της AMILA σε σχήμα φιστικιού είναι ευέλικτο και μικρό για να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας.  

Λόγοι για να χρησιμοποιήσεις το Μπαλάκι Μασάζ της AMILA:

Βελτίωση απόδοσης: Όταν δημιουργείται ένα trigger point, μπορεί να σας περιορίσει και να σας μειώσει την απόδοση. Όταν χρησιμοποιείτε ένα μπαλάκι μασάζ, επαναφέρετε τους μύες σας στην φυσιολογική κατάσταση, αυξάνοντας το εύρος της κίνησής σας. Έτσι μπορείτε να επιτύχετε μια καλύτερη απόδοση, καθώς οι μύες (που θα έχουν επανέλθει) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλήρως.

Ανακουφίζει τον πόνο: Όταν χρησιμοποιείτε MFR (Myofascial Release, Self-myofascial Release) στα trigger points, αυξάνετε την κυκλοφορία του αίματος τους μύες και στους συνδετικούς ιστούς. Όσο καλύτερη η κυκλοφορία, τόσο περισσότερο το οξυγόνο που περνάει, που σημαίνει ότι ο μυς σας μπορεί να αναρρώσει γρηγορότερα ή και να πονάτε λιγότερο.



Υλικό: EPP
Μέγεθος (cm): 16
Χρώμα: Μαύρο
Επιφάνεια - Σκληρότητα: Σκληρό
Διάμετρος (cm): 8
Βάρος (gr): 40

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode 5203194480916
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι