Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Τσάντα CROSSFIT POWER FITNESS BAG Βαρίδιο 10kg 44662

Κωδικός Προϊόντος: 44662
Τιμή: 44,00 €
Τιμή: 44,00 €

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Βάρος 10kg Χρώμα Πράσινο Λοιπά Χαρακτηριστικά ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι Smash Bag. Δεν κάνει να χτυπιούνται κάτω. Χρησιμοποιούνται σε ασκήσεις που δεν απαιτούν να αφήνουμε τον σάκο να πέσει κάτω.
Εάν προπονείστε με Power Bag τότε έχετε ανεβάσει την ποιότητα των προπονήσεων σας! Εάν όχι, τότε σίγουρα έχετε χάσει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν. Τα Powerbag® ανήκουν στην κατηγορία των Sandbags, δηλαδή των σακιδίων γεμισμένων με άμμο. Τα Powerbag® είναι κατασκευασμένα από PVC βαρέως τύπου, ενώ διαθέτουν ενισχυμένους ιμάντες για λαβές. Στα τοιχώματά τους στο εσωτερικό (στον κάδο δηλαδή) θα βρείτε ένα συμπαγές υλικό που προστατεύει τον σάκο με την άμμο να μην τρυπήσει, και ταυτόχρονα βοηθά στο να διατηρεί το Powerbag® το σχήμα του. Το Powerbag® διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και βάρη, που κυμαίνονται από 11,2 λίβρες (5 κιλά) έως 55,11 λίβρες (25 κιλά) και είναι "color coded", δηλαδή το χρώμα αντιστοιχεί σε διαφορετικά κιλά, για να είναι ευδιάκριτα από απόσταση. Χρησιμοποιείται ως εναλλακτικό αξεσουάρ μιας Medicine Ball, kettlebell ή μπάρας. Ακόμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και να αποτελέσει το ιδανικό αξεσουάρ για όλους τους τύπους λειτουργικής κίνησης στην προπόνησή σας, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη δύναμη, την εκγύμναση του πυρήνα και τις περιστροφικές κινήσεις. Οφέλη προπόνησης με Powerbag®: Eκγύμναση κορμού Μπορείς να τα χρησιμοποιήσετε παντού Ποικιλία ασκήσεων Οικονομικό προϊόν Βελτίωση απόδοσης / Performance Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες ασκήσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν το σώμα σας: Squats Lifts Pushups Shoulder Clean Lunges * Τα Powerbag® δεν είναι Slam Bags. Μην τα χρησιμοποιήσετε σε ασκήσεις που απαιτούν ρίψη του Powerbag® στο έδαφος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode Όχι
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι