Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Amila Dual Handle Medicine Ball 12Kg - 84675

Κωδικός Προϊόντος: 84675
Τιμή: 85,00 €
Τιμή: 85,00 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Αυξήστε το ασκησιολόγιο με την Amila Dual Handle Medicine Ball

Ένα πολύ χρήσιμο και οικονομικό εργαλείο για οποιοδήποτε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο εκγύμνασης είναι η AMILA Dual Handle Medicine Ball η οποία εξυπηρετεί μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων και βελτιώνει την εκτέλεση τους.

Η Amila Dual Handle Medicine Ball, βελτιώνει τη τόνωση του σώματος με ασκήσεις όπως, Pass-Under Lunges και Russian Twists. Η προπόνηση με την μπάλα στοχεύει σε πάρα πολλές μυϊκές ομάδες όπως ώμοι, τρικέφαλο, κοιλιακούς, πλάτη, τετρακέφαλο και γλουτούς. Κάνοντας προπόνηση με μια Amila Medicine Ball αναπτύσσετε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνετε τη μυϊκότητα, βελτιώνετε την αντοχή και τη στάση σώματος.


Dual Handle – Διπλή λαβή:

Η συγκεκριμένη AMILA Dual Handle Medicine Ball δεν είναι μια συνηθισμένη Medicine Ball καθώς διαθέτει 2 εργονομικές λαβές με πολύ καλό Grip. Με αυτή, μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις κρατώντας τη με τα 2 ή και με το ένα χέρι. Είναι επικαλυμμένη με λάστιχο η ηφή του οποίου, διευκολύνει το πιάσιμο, κάνοντας σας να αισθάνεστε ασφαλής κατά την διάρκεια των ασκήσεων. Η AMILA Dual Handle Medicine Ball υπάρχει σε 7 διαφορετικές επιλογές κιλών, με χρωματική διάκριση. Οι μπάλες των 3, 4 , 5, 6 κιλών είναι χρώματος Μπλε – Κόκκινου – Πράσινου – Μαύρου αντίστοιχα, ενώ οι μπάλες των 8, 10 και 12 κιλών είναι μαύρες με κόκκινο λογότυπο.


Διαστάσεις κιβωτίου : 28x28x28
Συνολικό βάρος: 13 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Βάρος (Kg): 12
Εξωτερικό Υλικό: Λάστιχο
Χρώμα: Μαύρο
Διάμετρος (cm): 28
Λοιπά Χαρακτηριστικά:0

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode 5203194846750
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι