Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μονόζυγο Τοίχου Pegasus® (120cm) - Β 1106

Κωδικός Προϊόντος: Β 1106
Τιμή: 25,90 €
Τιμή: 25,90 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Αν ψάχνετε κάτι περισσότερο από το κλασικό μονόζυγο πόρτας, τότε το μονόζυγο τοίχου είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή. Σε αντίθεση με αυτό της πόρτας, το μονόζυγο τοίχου δεν περιορίζει τις κινήσεις σας και σας προσφέρει μία πιο μόνιμη και σταθερή δομή.
Pegasus®

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Με μια ματιά

Μονόζυγο Τοίχου Pegasus® (120cm)

Σε αντίθεση με ένα μονόζυγο πόρτας, το μονόζυγο τοίχου δεν περιορίζει τις κινήσεις σας και σας προσφέρει μία πιο μόνιμη και σταθερή βάση. Έχοντας την δυνατότητα τοποθέτησης σε ψηλότερο σημείο, δεν χρειάζεται να λυγίζετε τα πόδια σας σε κάθε επανάληψη.

Ιδανική επιλογή για να εκτελέσετε ασκήσεις έλξεων, οι οποίες ενδυναμώνουν την πλάτη, τους ώμους και τα χέρια σας.