Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μηχάνημα Αναρρίχησης Spirit Vertical Climber CVC800 - 43358

Κωδικός Προϊόντος: 43358
Τιμή: 2.299,00 €
Τιμή: 2.299,00 €

Εκτός Αποθέματος

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Ένας Συνδυασμός Stepper και Ελλειπτικού το CVC800 θα ανεβάσει το επίπεδο προπόνησης σας.

Το μηχάνημα αναρρίχησης της SPIRIT, CVC800, συνδυάζει την φυσική τοξοειδή καμπύλη των ποδιών με το μικρό κενό ανάμεσα στα πετάλια. Η αναρρίχηση είναι μια άσκηση που γυμνάζει όλο το σώμα ενώ βοηθάει στην καλύτερη καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Διαθέτει κονσόλα όπου αναγράφονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες της προπόνησης, καθώς επίσης και διαφορετικά προγράμματα και επίπεδα εκγύμνασης. Τέλος, το μέγεθος του μηχανήματος είναι αρκετά συμπαγές καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.

Άνετη και Μεγάλη Κονσόλα

Το SPIRIT CVC800 διαθέτει οθόνη μεγέθους 5,5” τεχνολογίας LCD οπίσθιου μπλε φωτισμού, στην οποία εμφανίζονται όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για την παρακολούθηση της προπόνησής σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε τον χρόνο, το επίπεδο δυσκολίας, την κάθετη απόσταση, τις θερμίδες που έχετε καταναλώσει και τα βήματα που έχετε πραγματοποιήσει. Στο άνω μέρος μπορείτε να βρείτε μια θήκη όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το Tablet σας και να παραλουθήσετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει κατά την διάρκεια της προπόνησής σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τις εφαρμογές προπόνησής σας, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Bluetooth FTMS 4.0

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή

Τα προϊόντα της SPIRIT πάντα πληρούν τα υψηλότερα standards στο θέμα ποιότητας. Έτσι και το CVC800 δεν θα μπορούσε να υστερεί καθώς είναι κατασκευασμένο από ατσάλι βαρέως τύπου με ηλεκτροστατική βαφή που αντέχει στο χρόνο. Τα κοίλα ρουλεμάν είναι προστατευμένα με έναν τρόπο που ευνοεί τον καθαρισμό, ενώ τα ειδικής κατασκευής προστατευτικά σιγουρεύουν την μακροζωία του μηχανήματός σας.

Προπόνηση για Όλα τα Επίπεδα.

Είτε αρχάριος είτε γυμνασμένος, το CVC800 είναι για εσάς. Το μηχάνημα αναρρίχησης της SPIRIT διαθέτει τροχό βάρους 10,2 Kg που σε συνδυασμό με το εύρος κίνησης 30 εκατοστών και την ηλεκτρομαγνητική αντίσταση προσφέρει μια πολύ smooth εμπειρία κίνησης. Κρατηθείτε από τις διαφορετικές λαβές ανάλογα με την προπόνησή σας, είτε κάθετα είτε οριζόντια σε διαφορετικά ύψη, δίνοντας την ένταση που θέλετε. Επιλέξτε ένα από τα 20 επίπεδα αντίστασης ή ένα από τα 6 προγράμματα εκγύμνασης και ξεκινήστε την προπόνησή σας βλέποντας άμεσα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά για Άνεση στο Maximum!

Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε μια διπλή ποτηροθήκη, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε το μπουκάλι σας, έχοντάς το σε ευνοϊκή απόσταση, ή προσωπικά σας αντικείμενα όπως κλειδιά/κινητό.
Στο κάτω μέρος θα βρείτε ροδάκια μεταφοράς για να μπορείτε μόνοι σας να μετακινήσετε το μηχάνημα, με ασφάλεια χωρίς καμία δυσκολία.



Διαστάσεις κιβωτίου : 141x55.8x101.6
Συνολικό βάρος: 113.15 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Αντίσταση (Επίπεδα): 20
Βάρος (Κg): 100
Διαστάσεις (cm): 122x80x170
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Κg): 150
Σκελετός: Ατσάλινος με ηλεκτροστατική βαφή
Πετάλια: 20x28cm, απόσταση 5 εκ. (Q-Factor), με αναστροφή 2 μοιρών
Βήμα (cm): 30
Καρδιακοί Παλμοί: Mε προαιρετική ζώνη καρδιακών παλμών
Προγράμματα: 5 προεπιλεγμένα + 1 manual
Τύπος Οθόνης: LCD
Μέγεθος Οθόνης (in): 5x3
Ενδείξεις: Χρόνος, Απόσταση (κάθετη), Θερμίδες, Βήματα, Καρδιακοί Παλμοί
Ενσωματωμένα Ηχεία: Όχι
Θήκη Μπουκαλιού: Ναι (2)
Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Bluetooth FTMS
> Επιλογή προγράμματος με το πάτημα ενός κουμπιού
> Δίσκος: Ø290×40×10mm, βάρους 10.2 Κgr
> Ρόδες μεταφοράς, σταντ τάμπλετ/κινητού