Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Live Pro Yoga EPE Foam Roller - Β-8238

Κωδικός Προϊόντος: Β-8238
Τιμή: 21,90 €
Τιμή: 21,90 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

O περιμετρικός κύλινδρος της Live Pro είναι ειδικά σχεδιασμένος για μασάζ στα πόδια, τα χέρια και οποιαδήποτε μυϊκή ομάδα του σώματος χρειάζεται αναζωογόνηση για θεραπευτικούς σκοπούς, καθώς επίσης κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ή του δροσισμού των μυών.
LivePro

LivePro

Η εταιρεία

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.

Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Με μια ματιά

Με μια ματιά

Live Pro Yoga EPE Foam Roller

O περιμετρικός κύλινδρος της εταιρίας LivePro είναι ειδικά σχεδιασμένος για μασάζ στα πόδια, τα χέρια και οποιαδήποτε μυϊκή ομάδα  του σώματος χρειάζεται αναζωογόνηση για θεραπευτικούς σκοπούς, καθώς επίσης κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ή του δροσισμού των μυών.

Για αρχάριους ή προχωρημένους χρήστες, ο κύλινδρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε studio, από τμήματα  αλλά και για φυσιοθεραπευτικούς σκοπούς, αλλά και σε οποιοδήποτε αθλητικό χώρο.

Array

Array

Array


Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode Όχι
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι