Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

AMILA Kettlebell Competition Series 8Kg - 84581

Κωδικός Προϊόντος: 84581
Τιμή: 46,00 €
Τιμή: 46,00 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

AMILA Kettlebell αγωνιστικών προδιαγραφών

Η AMILA έχει δημιουργήσει αρκετές σειρές Kettlebell για να μπορείτε να βρείτε τον τύπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Η σειρά AMILA Kettlebell Competition Series, ακολουθεί τους κανόνες και τα χαρακτηριστικά εκείνα για να είναι αποδεκτή στους αγώνες. Όλα τα διαφορετικά βάρη έχουν το ίδιο μέγεθος

Η σειρά Competition Series είναι η ενδεδειγμένη σειρά για αγώνες Kettlebell. Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν να κάνουν με το πόσα κιλά μπορεί να σηκώσει ο αθλητής, αλλά πόσες επαναλήψεις ή αλλιώς σύνολο κιλών (επαναλήψεις x κιλά). Η κατασκευή ενός τέτοιου προϊόντος χρειάζεται ιδιαίτερα εξειδικευμένη γνώση που πολύ λίγα εργοστάσια την κατέχουν. Τα AMILA Kettlebell Competition Series λόγω της υψηλής ποιότητας τους χρησιμοποιήθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kettlebell του 2017

Το αγωνιστικό Kettlebell είναι φτιαγμένο από χυτοσίδηρο (μαντέμι). Το εσωτερικό του είναι κενό. Ο όγκος του κενού είναι διαφορετικός για κάθε βάρος. Ανάλογα με το βάρος του Kettlebell χρησιμοποιείται και διαφορετικό υλικό για να γεμίσει το κενό. Στα ελαφριά Kettlebell το κενό είναι γεμάτο με ένα μείγμα παρόμοιο με διογκωμένης πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας, έτσι ώστε να είναι συμπαγές και να αντέχει στις κρούσεις. Στα μεσαία βάρη είναι γεμάτο με σίδηρο ενώ στα βαριά kettlebell το κενό είναι γεμάτο με μολύβι. Έτσι το μέγεθος του Kettlebell είτε είναι 8 κιλά είτε 32 παραμένει το ίδιο. Οι λαβές του είναι χρωμίου και ιδιαίτερα αντιολισθητικές. Προπονηθείτε να κατέβετε στους αγώνες με τα AMILA Kettlebell Competition Series.

  • Ενισχύστε την δύναμη, την αντοχή και τον συντονισμό σας
  • Βελτιώστε το καρδιοαναπνευστικό σας
  • Γυμνάστε όλο το σώμα, κάψτε θερμίδες
  • Ενεργοποιήστε τον κορμό και τους σταθεροποιητικούς μύες σας
  • Βελτιώστε την κίνηση, την ευελιξία και την ταχύτητα σας

Η σειρά Competition Series είναι διαθέσιμη στους παρακάτω κωδικούς και κιλά:

Κωδ.

Kg

84581

8

84582

12

84583

16

84584

20

84585

24

84586

28

84587

32









 

Αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι τα βάρη τύπου Kettlebell χρησιμοποιόντουσαν από τους αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες, η λέξη «Kettlebell» ή «Δράμι», όπως είναι η ελληνική ονομασία, εμφανίστηκε σε ένα Ρωσικό λεξικό περί της αρχής του 17ου αιώνα μ.Χ. Το 1948 το Kettlebell είχε μπει για τα καλά στην ζωή των Ρώσων και γίνεται εθνικό σπορ της Ρωσίας.

Η δημοφιλία αυτού του περίεργου οπτικά βάρους σαν αξεσουάρ γυμναστικής διαδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορεί να γυμνάσει πολλές μυϊκές ομάδες, να παρέχει μια συνολική προπόνηση σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ασκησιολόγιο είναι πραγματικά μεγάλο.


Διαστάσεις κιβωτίου : 31x22x22
Συνολικό βάρος: 8.36 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Βάρος (Κg): 8
Χρώμα: Ροζ
Λαβή: Χρωμίου
Εξωτερικό Υλικό: Μαντέμι
Υλικό Γέμισης: Διογκωμένη Πολυουρεθάνη
Σειρά: Competition Series
Λοιπά Χαρακτηριστικά:0

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode 5203194845814
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι