Ref:https://strength-fit.gr/nitrika-oxidia/olimp-amok-20721.html

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Olimp Sport Nutrition Amok 60 κάψουλες

Κωδικός Προϊόντος: fitrace-2924
Τιμή: 18,00 €

Επιλογές

* Υποχρεωτικά Πεδία

Τιμή: 18,00 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Έχετε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα, αλλά γνωρίζετε ότι οι φίλοι σας δεν θα σας δείξουν έλεος κατά τη διάρκεια της προπόνησης;

Το AMOK ™ θα σας δώσει την δύναμη και την αντοχή που χρειάζεστε!

✓ φυτικά εκχυλίσματα

  pure αμινοξέα 

 β-αλανίνη και ταυρίνη



power caps

 


Για το σκοπό αυτό, σας παρέχουμε ένα ισχυρό εργαλείο -  το AMOK ™. Πρόκειται για έναν ''πραγματικό δολοφόνο'', που δημιουργήθηκε ακριβώς για να σας δώσει αντοχή. Αφού το πάρετε, θα νώσετε ένα κύμα ενέργειας να διατρέχει το σώμα σας για όλη τη διάρκεια της προπόνησής. Το AMOK είναι μια μοναδική σύνθεση προσεκτικά επιλεγμένων δόσεων βήτα-αλανίνης, L-τυροσίνης και ταυρίνης, που συμπληρώνεται με μια αναλογία 1,3,7-τριμεθυλοξαντίνης και εκχυλίσματος ginseng.



 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode fitrace-2924
Οδηγίες Χρήσης

Συνιστώμενη χρήση:

- Λιγότερο από 70 κιλά βάρος: πάρτε 1 κάψουλα περίπου 30 λεπτά πριν από τη σωματική άσκηση. 

- Πάνω από 70 κιλά βάρος πάρτε 2 κάψουλες περίπου 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη σωματική δραστηριότητα ή διαφορετικά συμβουλευτείτε τον διαιτολόγο σας.

Πίνετε με μεγάλη ποσότητα νερού. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.

Συστατικά & Δοσολογία

Συστατικά: 25,6% ταυρίνη, 19,2% βήτα-αλανίνη, παράγοντας διόγκωσης - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη; 13,8% οξείδιο του μαγνησίου, 8% άνυδρη καφεΐνη, εκχύλισμα κορεατικού Panax ginseng, εκχύλισμα γκουαράνα (Paullinia cupana Kunth., 50% καφεΐνη), αντιπηκτικοί παράγοντες - άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου. 0,1% υδροχλωρική πυριδοξίνη - βιτ. B6, κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: E 171).

Προειδοποίηση: Το AMOK ™ περιέχει καφεΐνη. Δεν συνιστάται για παιδιά ή έγκυες γυναίκες (περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 300 mg / 2 κάψουλες). Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του θηλασμού και από ασθενείς με καρδιακές παθήσεις ή υπέρταση. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε υπερευαίσθητοι σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος.

Extras Όχι
Σοκολάτες-Ροφήματα Όχι