Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Ορθοστάτες Ρυθμιζόμενοι Pegasus® JX-855 - Λ-5414

Κωδικός Προϊόντος: Λ-5414

Κανονική Τιμή: 225,00 €

Special Price 179,90 €

Κανονική Τιμή: 225,00 €

Special Price 179,90 €

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Ανθεκτικοί και αξιόπιστοι, οι Ορθοστάτες Pegasus® JX-855 προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά κατά την εκτέλεση ενός τεράστιου αριθμού ασκήσεων με βάρη. Ορθοστάτες Pegasus® JX-855 Αν προτιμάτε να προπονείστε μόνοι σας, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το κάνετε με ασφάλεια. Κατά την εκτέλεση μίας άρσης, αν η στάση του σώματός σας είναι λανθασμένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, ειδικά στο κάτω μέρος της πλάτης και τα γόνατα. Φανταστείτε λοιπόν αυτούς τους Ορθοστάτες Pegasus® σαν έναν αξιόπιστο βοηθό κατά την άσκησή σας! Μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε κατά ύψος όχι μόνο τη θέση των ορθοστατών σε 5 θέσεις, αλλά και τα στοπ ασφαλείας για την μπάρα σας σε 3 θέσεις, έτσι ώστε να φέρετε την προπόνηση στα μέτρα σας. Ρυθμίστε το εύρος των ορθοστατών σε 4 διαφορετικές θέσεις ανάλογα με το σωματότυπο σας και την μπάρα που χρησιμοποιείτε. Το εσωτερικό εύρος της μπάρας που είναι συμβατή με τους ορθοστάτες κυμαίνεται μεταξύ 73.5 cm και 120.5 cm. Εκτελέστε τη δημοφιλή άσκηση βυθίσεων χάρη στις δύο ενσωματωμένες λαβές στο πίσω μέρος των ορθοστατών. Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε 2 λαβές για να εκτελέσετε ασκήσεις push up. Σε κάθε πλευρά των ορθοστατών υπάρχει μία υποδοχή όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε δίσκους βάρους ώστε να κρατάτε το χώρο σας τακτοποιημένο.
Pegasus®

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Με μια ματιά

Ορθοστάτες Pegasus® JX-855

Αν προτιμάτε να προπονείστε μόνοι σας, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το κάνετε με ασφάλεια. Κατά την εκτέλεση μίας άρσης, αν η στάση του σώματός σας είναι λανθασμένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, ειδικά στο κάτω μέρος της πλάτης και τα γόνατα.

Φανταστείτε λοιπόν αυτούς τους Ορθοστάτες Pegasus® σαν έναν αξιόπιστο βοηθό κατά την άσκησή σας!

Ρύθμιση κατά ύψος

Ρύθμιση κατά ύψος

Πολλαπλές επιλογές

Μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε κατά ύψος όχι μόνο τη θέση των ορθοστατών σε 5 θέσεις, αλλά και τα στοπ ασφαλείας για την μπάρα σας σε 3 θέσεις, έτσι ώστε να φέρετε την προπόνηση στα μέτρα σας.

Ρύθμιση πλάτους

Ρύθμιση πλάτους

4 θέσεις

Ρυθμίστε το εύρος των ορθοστατών σε 4 διαφορετικές θέσεις ανάλογα με το σωματότυπο σας και την μπάρα που χρησιμοποιείτε. 

Το εσωτερικό εύρος της μπάρας που είναι συμβατή με τους ορθοστάτες κυμαίνεται μεταξύ 73.5 cm και 120.5 cm.

Λαβές βυθίσεων

Λαβές βυθίσεων

Array

Εκτελέστε τη δημοφιλή άσκηση βυθίσεων χάρη στις δύο ενσωματωμένες λαβές στο πίσω μέρος των ορθοστατών.

Λαβές push up

Λαβές push up

Array

Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε 2 λαβές για να εκτελέσετε ασκήσεις push up.

Αποθήκευση

Αποθήκευση

Array

Σε κάθε πλευρά των ορθοστατών υπάρχει μία υποδοχή όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε δίσκους βάρους ώστε να κρατάτε το χώρο σας τακτοποιημένο.

Προαιρετικές επιλογές

Προαιρετικές επιλογές

Συνδυάστε με έναν Πάγκο

Συνδυάστε τους ορθοστάτες σας με έναν από τους πάγκους μας και αποκτήστε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες ασκήσεις με ελεύθερα βάρη ή χωρίς βάρη.