Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Πολυόργανο Γυμναστικής Bodycraft GXP (χωρίς πρέσα) - 44738

Κωδικός Προϊόντος: 44738
Τιμή: 3.370,00 €
Τιμή: 3.370,00 €

Εκτός Αποθέματος

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Ένα από τα καλύτερα πολυόργανα το Bodycraft GXP, με 90 κιλά πλάκες βαρών

Ένα από τα κορυφαία πολυόργανα που μπορεί να αγοράσει κάποιος το Bodycraft GXP δεν αφήσει κανέναν παραπονεμένο.  Η υψηλή ποιότητα του και το μοναδικό design το κάνουν ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία και βίλες. Διαθέτει 90 κιλά μεταλλικές πλάκες βαρών και ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων. Το μοναδικό μηχάνημα που σας δίνει τη δυνατότητα άσκησης με την αίσθηση που δίνουν τα ελεύθερα βάρη, αλλά με την ασφάλεια ενός πολυοργάνου.

Ποιότητα Bodycraft
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής, όταν αναφερόμαστε σε ένα προϊόν Bodycraft. Όπως σε όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία έτσι και στο GXP έχει προσέξει την κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια. Το πλαίσιο είναι από οβάλ ατσάλι βαριάς κατασκευής, με τους οδηγούς βαρών να είναι χρωμιωμένοι για αντοχή στην σκουριά. Το φινίρισμα εντυπωσιακό με τις κολλήσεις να είναι απόλυτα προσεγμένες παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα άρτιο, αντάξιο του ονόματος του.

Πληθώρα Ασκήσεων
Με το Bodycraft GXP δεν υπάρχει σημείο του σώματος που δεν θα μπορείτε να γυμνάσετε. Οι παραλλαγές ασκήσεων που μπορεί να κάνει κάποιος; Άπειρες! Διαθέτει ρυθμιζόμενη άνω πρέσα, από την οποία μπορείτε να εκτελέσετε πιέσεις ώμων, στήθους και κωπηλατική. Διαθέτει άνω τροχαλία, μεσαία τροχαλία (μαζί με αξεσουάρ για εκγύμναση κοιλιακών, κάτω τροχαλία για εκτάσεις/κάμψεις ποδιών, κάμψεις δικεφάλων κωπηλατική κ.α.

Cable Arm Station
Για να μπορέσει να προσφέρει μια εμπειρία, παρόμοια με την χρήση αλτήρων η Bodycraft δημιούργησε το Cable Arm Station. Δύο τροχαλίες με λαβές στα πλάγια ρυθμιζόμενες σε 11 θέσεις (εύρος 180°) θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε δεκάδες ασκήσεις, που μιμούνται τις ασκήσεις με αλτήρες.\

Μεταβαλλόμενα Κάθισμα/Πλάτη
Ρυθμίστε το κάθισμα στο ύψος που θέλετε για την σωστή εκτέλεση της κάθε άσκησης ξεχωριστά. Με το μεταβαλλόμενο κάθισμα, θα μπορούν όλα τα μέλη της οικογένειας να γυμναστούν σωστά. Δώστε κλίση στην πλάτη για την εκτέλεση των πιέσεων στήθους με κλίση και διάφορων άλλων ασκήσεων

Πλάκες Βαρών – Καλύμματα – Smooth Κίνηση
Το Bodycraft GXP διαθέτει μεταλλικές και όχι πλαστικοποιημένες, 20 πλάκες συνολικού βάρους 90 κιλών τα οποία είναι πραγματικά υπεραρκετά ακόμα και για κάποιον που γυμνάζετε τακτικά. Σε οικονομικά πολυόργανα τα καλύμματα βαρών είναι υφασμάτινα, ενώ στα πιο ακριβά είναι μεταλλικά, και μετά έρχεται η Bodycraft που συνδυάζει μεταλλικά καλύμματα με Plexiglass (που καλύπτει τροχαλίες και συρματόσχοινα) ανεβάζοντας τον πήχη πολύ υψηλά. Τα συρματόσχοινα είναι αεροπορικού τύπου καλυμμένα με εύκαμπτο νάιλον, ενώ τα ρουλεμάν είναι ερμητικά σφραγισμένα με εσωτερική λίπανση για την απόλυτη εμπειρία της Smooth κίνησης που μόνο η Bodycraft ξέρει να προσφέρει τόσο καλά.


Διαστάσεις κιβωτίου 1: 195x67x26
Διαστάσεις κιβωτίου 2: 104x106x22
Διαστάσεις κιβωτίου 3: 195x22x14
Διαστάσεις κιβωτίου 4: 112x43x6
Διαστάσεις κιβωτίου 5: 27x12x18.5
Διαστάσεις κιβωτίου 6: 27x12x18.5
Διαστάσεις κιβωτίου 7: 27x12x14
Συνολικό βάρος κιβωτίων: 262.9 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg): 90
Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg): 171
Διαστάσεις (cm): 165x166x208
Ρυθμιζόμενη Πλάτη: Ναι
Ρυθμιζόμενο Κάθισμα: Ναι
Πιέσεις Ποδιών: Με έξτρα κωδικό 44739
Τροχαλίες: 3,5 και 4,5 ίντσες διαμέτρου απο Fiberglass εμποτισμένες με Νάιλον και σφραγισμένα ρουλεμάν
Συρματόσχοινο: 7x19 αεροπορικών προδιαγραφών 907kg αντοχής. Καλυμμένα με εύκαμπτο Νάιλον.
Κάλυμμα Βαρών: Ναι
Μαξιλάρια (Υλικό): Αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας
Πάχος Μαξιλαριών (cm): 5
Σύνολο Πλακιδίων Βαρών: 19
Οδηγοί Βαρών: Χρωμιωμένο Ατσάλι
Λοιπά Χαρακτηριστικά:• Ρυθμιζόμενη πλάτη και κάθισμα. Η πλάτη δέχεται και κλίση.
• Με ένα απλό πιάσιμο του αντίστοιχου χερουλιού μπορείτε να αυξομειώσετε το ύψος του καθίσματος, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να σηκωθείτε.
• Τα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος είναι κατασκευασμένα από αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητος: μαλακά από επάνω και πιο σφιχτά από κάτω. Η μοναδική σχεδίαση της πλάτης προσφέρει σωστή στήριξη, ταυτοχρόνως ελαττώνοντας την πίεση στην σπονδυλική στήλη.
• Δυνατότητα εξάσκησης κοιλιακών.
• Δεν σας αρκούν τα ενσωματωμένα 90kg; Απλά συνδέστε τα ειδικά συρματόσχοινα και η αντίσταση διπλασιάζεται και φτάνει τα 180kg!
• Τα ρουλεμάν, ερμητικά σφραγισμένα με εσωτερική λίπανση, εξασφαλίζουν εξαιρετικά ομαλή χρήση.
• Σχεδίαση που επιτρέπει την τοποθέτηση του δίπλα σε τοίχο.
• Τα πλαϊνά μπράτσα μιμούνται την αίσθηση γυμναστικής με ελεύθερα βάρη και δίνουν τη δυνατότητα εκτέλεσης ειδικών ασκήσεων για διάφορα αθλήματα. 12 διαφορετικές ρυθμίσεις για εκτέλεση όλων των ασκήσεων.