Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ADIDAS Home Rig (Κλωβός) - ADBE-10500 ΚΛΩΒΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΔΥΝΑΜΗΣ

Κωδικός Προϊόντος: ADBE-10500
Τιμή: 830,00 €
Τιμή: 830,00 €

Εκτός Αποθέματος

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Ο τέλειος οικιακός χώρος γυμναστικής είναι πλέον εύκολη υπόθεση χάρη στο adidas Home Rig. Εργονομικό και εύκολο στη συναρμολόγηση, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε το μέγιστο από το χώρο σας και αποτελεί ένα εργαλείο που προσφέρει τη δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών ασκήσεων για μία συνολική σωματική εκγύμναση, ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.


Με την εγγύηση ποιότητας της adidas, ο τέλειος οικιακός χώρος γυμναστικής είναι πλέον εύκολη υπόθεση χάρη στο adidas home rig.

Προσφέρει ένα είδος προπόνησης, που λέγεται functional training. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις είναι ευεργετικές για τη βελτίωση του συντονισμού και της ενδυνάμωσης του σώματος και θέτουν στη διάθεσή σας μία πλήρη εκγύμναση που θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Ασκήσεις εδάφους
Και θέση για χαμηλή κωπηλατική

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευέλικτη τροχαλία για ασκήσεις εδάφους όπως χαμηλή κωπηλατική, κάμψεις δικεφάλων ή ανοίγματα ποδιών. Οι δίσκοι βάρους τοποθετούνται εύκολα στο πλάι.

Μονόζυγο & Τροχαλία πλάτης
Suspension training

Γυμνάστε την πλάτη σας εκτελώντας παραδοσιακές έλξεις στο μονόζυγο ή στην τροχαλία πλάτης. Επιπλέον συνδυάστε τον κλωβό με Ιμάντες Ενδυνάμωσης και επιχειρήστε το λεγόμενο suspension training.

Λαβές βυθίσεων & Υποδοχές
13 θέσεις τοποθέτησης

Εκτελέστε τις χρήσιμες ασκήσεις βυθίσεων εύκολα χάρη στις δύο ενσωματωμένες λαβές. Επίσης τοποθετήστε τις μπάρες και τα προσαρτήματά σας σε μία από τις 13 διαφορετικές θέσεις που παρέχονται.

Απεριόριστες δυνατότητες
Πλήθος πιθανών ασκήσεων


Ο κλωβός είναι ιδανικός για ασκήσεις δυναμικής, όπως έλξεις ή suspension training στο μονόζυγο και βυθίσεις στις προσαρμόσιμες βοηθητικές μπάρες. Εκτελέστε ακόμη squats, χαμηλή κωπηλατική, πιέσεις τρικεφάλων, εμπροθολαίμιες ή οπισθολαίμιες έλξεις και άρσεις θανάτου.

Επιπλέον, συνδυάστε με έναν από τους πάγκους μας και επιχειρήστε ασκήσεις όπως ίσιες ή επικλινείς πιέσεις πάγκου, πιέσεις ώμων, εκτάσεις ή κάμψεις ποδιών.

Θέσεις για βάρη
6 σημεία

Στις άκρες του κλωβού θα βρείτε 6 θέσεις για δίσκους βάρους. Περιλαμβάνονται και καλύμματα για συμβατότητα με Ολυμπιακούς δίσκους.

Βάσεις για μπάρα
Σε 13 σημεία

Κατά μήκος των στηλών του κλωβού βρίσκονται 13 θέσεις για την τοποθέτηση μπάρας ή προσαρτημάτων. Φέρτε την άσκηση στο ύψος σας.

Μικρή ίσια μπάρα
1ο Προσάρτημα

Χρησιμοποιήστε αυτό το προσάρτημα για δημοφιλείς ασκήσεις όπως χαμηλή κωπηλατική και κάμψεις δικεφάλων ή τρικεφάλων.

Δύο λαβές crossover

Απόλυτη στιβαρότητα
Δυνατότητα στερέωσης με βίδες


Κατασκευασμένος από υψηλής ανθεκτικότητας ατσάλι με μαύρο φινίρισμα, ο κλωβός adidas αντέχει σε προπόνηση υψηλών απαιτήσεων. Το μέγιστο δυνατό φορτίο είναι 160 κιλά και για απόλυτη σταθερότητα, όλος ο εξοπλισμός μπορεί να στερεωθεί στο πάτωμα με βίδες στις γωνίες.

2ο Προσάρτημα

Εκτελέστε ασκήσεις crossover με τη βοήθεια των τροχαλιών, εκτάσεις τρικεφάλων ή πιέσεις με τη βοήθεια ενός πάγκου γυμναστικής.

Δέστρα αστραγάλου
3o Προσάρτημα

Απλό αλλά χρήσιμο προσάρτημα για ασκήσεις όπως ανοίγματα ποδιών ή εκγύμναση των χεριών σας.

Πλήρης προπόνηση σε κάθε χώρο
Στιβαρότητα & Εργονομία


Δεδομένων των δυνατοτήτων και της ευελιξίας του, οι διαστάσεις των 149 x 154 x 208 εκατοστών είναι ιδιαίτερα εργονομικές.

Το adidas home rig συνδυάζεται τέλεια με έναν πάγκο και αποτελεί έναν εξοπλισμό, ιδανικό για την εκτέλεση δεκάδων ασκήσεων πάνω και κάτω μέρους του σώματος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

- Κατασκευή: Συμπαγές ατσάλι
- Στιβαρότητα: Δυνατότητα στερέωσης με βίδες στις γωνίες
- Ενσωματωμένα: Μονόζυγο, Τροχαλία πλάτης, Χαμηλή τροχαλία, Λαβές βυθίσεων
- Ενδεικτικές ασκήσεις: Squat, Άρσεις θανάτου, Χαμηλή κωπηλατική, Πιέσεις τρικεφάλων, Υψηλή κωπηλατική, Μονόζυγο, κ.α.
- Ενδεικτικές ασκήσεις με πάγκο: Ίσιες ή επικλινείς πιέσεις, Πιέσεις ώμων, Εκτάσεις ποδιών, Κάμψεις ποδιών, Κάμψεις δικεφάλων, κ.α.
- Θέσεις για μπάρες και προσαρτήματα: 13 σημεία, κατά ύψος
- Θέσεις αποθήκευσης βάρους: 6 σημεία, με κάλυμμα για συμβατότητα με Ολυμπιακούς Δίσκους
- Προσαρτήματα: 3 (μικρή ίσια μπάρα, δύο λαβές crossover, δέστρα αστραγάλου)
- Συνδυάζεται ιδανικά με: Πάγκους γυμναστικής, Ιμάντες ενδυνάμωσης
- Μέγιστο Φορτί: 160 κιλά
- Διαστάσεις (Συναρμολογημένο): 149 x 154 x 208 εκατοστά
- Πιστοποίηση: EN 957-4