Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Speed Rope AMILA Power Grip - 44057

Κωδικός Προϊόντος: 44057
Τιμή: 11,50 €
Τιμή: 11,50 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Φοβερή Λαβή, εντυπωσιακό ρουλεμάν
Το Speed Rope AMILA Power Grip, είναι ένα από τα καλύτερα σχοινάκια ταχύτητας που μπορείτε να βρείτε. Λαβή με επένδυση, υψηλής ποιότητας ρουλεμάν και εύκολη ρύθμιση μεγέθους είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει

Ανεβάστε Παλμούς - Κάψτε Θερμίδες: Κάντε προπόνηση υψηλής έντασης με την βοήθεια του Speed Rope της AMILA. Ένα απλό αξεσουάρ, εύκολο στην μεταφορά, που όμως είναι πολύ αποτελεσματικό στο να ανεβάσετε παλμούς, να κάψετε θερμίδες να βελτιώσετε τον συντονισμός σας. Εκτός αυτών θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μυς των ποδιών, τους γλουτούς, τους ώμους και τον κορμό σας. Ιδανικό για κάθε ηλικία, επίπεδο το AMILA Speed Rope ενισχύει (κάνοντας την και λίγο πιο διασκεδαστική) την γυμναστική σας.

Εναλλαγή Ασκήσεων: Το Speed Rope μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα καλό ζέσταμα μέχρι και για άσκηση Cross Train. Υπάρχει πληθώρα ασκήσεων από την κλασική άσκηση άλματος (2 ποδιών) μέχρι το Alternate Feet Criss-Cross ή το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού.

Πρόσθετο Βάρος: Θέλετε να δυσκολέψετε και άλλο την άσκηση βάλτε το βάρος (130gr) στην ειδική υποδοχή και ήδη έχετε πάει στο επόμενο επίπεδο.

Ρουλεμάν High Class: Εντυπωσιαστείτε από την ποιότητα των ρουλεμάν (Τύπου 608) και δοκιμάστε ακόμα και τριπλό πέρασμα του σύρματος.

Βολικό Μέγεθος - Απαιτούμενος Χώρος: Δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να έχετε το Speed Rope μαζί σας και να το χρησιμοποιήσετε όπου και αν βρίσκεστε ή ακόμα και στο σπίτι σας καθώς δεν χρειάζεστε μεγάλο χώρο για να κάνετε την προπόνηση σας. Τέλειο, για όλες τις μέρες του χρόνου, ανεξαρτήτως συνθηκών καιρού και όχι μόνο.

Λαβές με Grip Tape: Οι μοναδικές του λαβές που έχουν Grip Tape θα σας κάνουν να το λατρέψετε. Μόλις το πιάσετε στα χέρια σας το Speed Rope θα γίνει ένα με το χέρι σας.

Μεταβαλλόμενο μήκος: Η μεταβολή μεγέθους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη σε ένα Speed Rope. Με τα δάχτυλα σας στρίψτε την βίδα και ξεκλειδώστε σε χρόνο ρεκόρ το σύρμα, και κλειδώστε το πάλι με σιγουριά. Η μεταβολή του μήκους θα κάνει το Speed Rope κατάλληλο για όλους τους αθλούμενους ανεξαρτήτους ύψους


Διαστάσεις κιβωτίου : 27x72x32
Συνολικό βάρος: 24.5 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 50
Λαβή: Grip Tape
Βαρίδια: Ναι
Διαστάσεις (cm): 330
Υλικό Σχοινιού: Συρματόσχοινο
Μετρητής: Όχι
Διαστάσεις Σχοινιού (cm): -
Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Συρματόσχοινο: Φ3,0mm
> Ρουλεμάν: Τύπου 608
> Μήκος: Ρυθμιζόμενο
> Αφαιρούμενα βαρίδια 130gr ανά χέρι

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode 5203194440576
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι