Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Dymatize Elite 100% Whey 2100gr Chocolate peanut butter ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ

Κωδικός Προϊόντος: DYMATIZE-21
Τιμή: 72,00 €
Τιμή: 72,00 €

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Dymatize - Elite 100% Whey 2100 γραμμάρια ─ Η τέλεια πρωτεΐνη για οποιαδήποτε ώρα! ─ Ψάχνετε για μία πρωτεΐνη για οποιαδήποτε στιγμή με μεγάλη αξία; Είτε υποστηρίζετε την μυϊκή ανάπτυξη μετά από μία σκληρή προπόνηση είτε απλά προσπαθείτε να αυξήσετε την πρωτεϊνική πρόσληψη. Η Elite 100% Whey είναι μία υψηλής ποιότητας πρωτεϊνική φόρμουλα για τους φιλόδοξους αθλητές όλων των επιπέδων προπόνησης και για χρήση οποιασδήποτε στιγμής. Βασίζεται αποκλειστικά σε πηγές πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μία πηγή πρωτεΐνης ταχείας απορρόφησης που περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τους μυς. Το προϊόν είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όλους τους αθλητές που δίνουν μεγάλη προσοχή στη διατροφική τους πρόσληψη. Αυτό καθιστά την Elite 100% Whey σε μία ιδανική επιλογή μετά την προπόνηση σας ή ανάμεσα στα γεύματα. Βασικά Χαρακτηριστικά: 25 γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας ανά μερίδα Κάθε μερίδα περιέχει 6,0-6,2 γραμμάρια BCAAs που περιλαμβάνουν 2,7-2,8 γραμμάρια του βασικού αμινοξέος L-Λευκίνη, ανάλογα με τη γεύση Χαμηλή σε ζάχαρη Χωρίς γλουτένη Κατάλληλη για χορτοφάγους Πιστοποιημένη για απαγορευμένες ουσίες από την "Informed-Choice" για την διασφάλιση των αθλητών και για την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode Μη Διαθέσιμο
Οδηγίες Χρήσης

1-2 μερίδες την ημέρα. Απολαύστε την πριν από τις προπονήσεις, μετά από τις προπονήσεις ή οποτεδήποτε θέλετε ένα ρόφημα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες.

  • Για τις γεύσεις Smooth Banana, Rich Chocolate, Chocolate Fudge, Strawberry Blast:
    • Οδηγίες ανάμιξης: Προσθέστε 2 μεζούρες (περιλαμβάνεται) σε 180-240ml νερό, γάλα ή ρόφημα της επιλογής σας και ανακατέψτε καλά.
  • Για την γεύση Cookies & Cream:
    • Οδηγίες ανάμιξης: Προσθέστε 2 μεζούρες (περιλαμβάνεται) σε 240 ml νερό, γάλα ή ρόφημα της επιλογής σας και ανακατέψτε καλά.
  • Για την γεύση Gourmet Vanilla:
    • Οδηγίες ανάμιξης: Προσθέστε 2 μεζούρες (περιλαμβάνεται) σε 215-240ml νερό, γάλα ή ρόφημα της επιλογής σας και ανακατέψτε καλά.

Ως μέρος μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Συστατικά & Δοσολογία
Extras Όχι
Σοκολάτες-Ροφήματα Όχι