Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μπάρα Amila Open Trap Bar - 46108

Κωδικός Προϊόντος: 46108
Τιμή: 269,00 €
Τιμή: 269,00 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Η μπάρα Open Trap Bar από την AMILA με τον ανοιχτό σχεδιασμό θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή καθώς σας επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος κίνησης και μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων.
Ο ανοιχτός σχεδιασμός που διαθέτει ή AMILA Open Trap Bar, προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στην μπάρα. Οι κάθετες λαβές παρέχουν μεγαλύτερο εύρος κίνησης προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων, ενώ οι διαφορετικού διαμετρήματος λαβές θα ανεβάσουν το επίπεδο δυσκολίας της κάθε άσκησης.

Γιατί η ανοιχτή πλευρά;
Θα μεγιστοποιήσει την ελευθερία κινήσεων που μπορείτε να κάνετε με την Open Trap Bar, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων κατά την διάρκεια της προπόνηση σας. Εκτελέστε με ασφάλεια Deadlift, Shrugs, Farmers Walk , Squat και πολλές άλλες ασκήσεις χωρίς κανένα περιορισμό από το πλαίσιο της μπάρας.

Λιγότερη καταπόνηση στην σπονδυλική στήλη
Η διαδικασία τοποθέτησης τον δίσκων πλέον γίνετε παιχνίδι καθώς η μπάρα στηρίζετε στα λαστιχένια πόδια που διαθέτει, διατηρώντας απόσταση 21cm από το έδαφος που σας βοήθα να μειώσετε τον χρόνο για την αλλαγή τον κιλών κατά τι διάρκεια τις προπόνησης. Ιδανική επιλογή για εκείνους που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και δεν θέλουν να χάσουν τα πλεονεκτήματα που δίνει η Trap Bar σε ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης.

Επιλογή λαβής
Χάρη στην περιστρεφόμενη λαβή που διαθέτει σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την ιδανική διάμετρο (2,5cm/4cm/5cm) με βάση το σωματότυπο και το ασκησιολόγιο που θέλετε να εκτελέσετε καθώς αλλάζοντας την διάμετρο στην λαβή ενεργοποιούνται διαφορετικές μυϊκές ομάδες επιτυγχάνοντας την μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη σε κάθε επανάληψη!

Διαστάσεις κιβωτίου : 108x64x15
Συνολικό βάρος: 26 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Βάρος (Kg): 25,0
Μήκος (cm): 216
Διάμετρος (mm): 50
Ρουλεμάν: Όχι
Χρώμα: Μαύρο
Κολάρα: Δεν Περιλαμβάνονται
Λοιπά Χαρακτηριστικά:0

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode 5203194461083
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι