Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Κάθισμα Γηπέδου - Θεάτρου Escape - 15612

Κωδικός Προϊόντος: 15612
Τιμή: 14,40 €
Τιμή: 14,40 €

Εκτός Αποθέματος

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Κάθισμα με υποστήριξη πλάτης, κατάλληλο για Picnic, θάλασσα, camping, το ψάρεμα, το πλοίο, το γήπεδο, το αρχαίο θέατρο και κάθε εξόρμηση!

Το κάθισμα γηπέδου-θέατρου ή αλιείας (όπως είναι γνωστό) από την ESCAPE, είναι το κατάλληλο κάθισμα για αυτούς που θέλουν κάτι εύκολο και ελαφρύ για κάθε εκδρομή ή δραστηριότητα. Καθίστε αναπαυτικά σε δύσκολα εδάφη όπως αυτά της παραλίας, στις κερκίδες του αρχαίου θεάτρου ή οποιασδήποτε εξόρμησης έχετε στο νου, έχοντας υποστήριξη στην πλάτη.

Μαζί σας Παντού!

Το κάθισμα γηπέδου-θεάτρου της ESCAPE είναι το  κάθισμα που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας και να το χρησιμοποιείτε παντού. Διαθέτει χειρολαβή και είναι πάρα πολύ ελαφρύ. Ο σχεδιασμός του το κάνει κατάλληλο για χρήση στο pic-nic, τη θάλασσα, το camping, το ψάρεμα, το πλοίο, το γήπεδο, το αρχαίο θέατρο και για κάθε εξόρμησή σας. Ρυθμίστε το μήκος των ιμάντων έτσι ώστε να έχετε την υποστήριξη της πλάτης που χρειάζεστε. Μπορείτε ανοίγοντας τα κουμπώματα να δημιουργήσετε και 2η θέση (θυσιάζοντας την στήριξη πλάτης) για τον/την φίλη ή τον/την σύντροφό σας.

Yψηλής Ποιότητας Υλικά

Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από υλικά αντοχής και με γνώμονα την εύκολη μεταφορά. Έτσι το ύφασμα είναι 600D, ύφανση ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο και τις κακουχίες, ενώ διαθέτει σκελετό από fiberglass, ένα υλικό που είναι γνωστό για την ευλυγισία και αντοχή του.


Διαστάσεις κιβωτίου : 46x44x20
Συνολικό βάρος: 4 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 6
Υλικό Σκελετού: Fiberglass
Ύφασμα: 600D
Λοιπά Χαρακτηριστικά:0

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ποδοσφαιρικό_μέγεθος Όχι
Barcode 5203194156125