Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

AMILA Landmine Pivot 360° - 46107

Κωδικός Προϊόντος: 46107
Τιμή: 104,00 €
Τιμή: 104,00 €

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Συνδυάστε το εύκολα με μια μπάρα που έχετε, και το Amila Landmine μπορεί να γίνει ένα απο τα πιο δυναμικά εργαλεία στο "οπλοστάσιό" σας

Οι ασκήσεις με landmine Pivot γίνονται όλο και πιο γνωστές με το πέρασμα των χρόνων λόγω της διαφορετικότητας αλλά και της ασφάλειας που προσφέρουν. Μπορείτε να βρείτε διάφορες εκδοχές εξαρτημάτων Pivot. Η βάση AMILA Landmine Pivot 360° σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε όπου εσείς θέλετε στο χώρο σας χωρίς περιορισμούς ή ανάγκη ύπαρξης Rack, μεταφέρεται πανεύκολα, ενώ βάζοντας δίσκους στις υποδοχές θα γίνει απόλυτα σταθερή. Τοποθετήστε μία Ολυμπιακή μπάρα (Φ50mm) ή απλή μπάρα (Φ28mm) και ξεκινήστε την προπόνηση.

Ποικιλία στην Άσκηση
Οι ασκήσεις με Landmine επιτρέπουν στους χρήστες να εξασκούν διάφορες μυϊκές ομάδες. Χάρη στην ικανότητα να περιστρέφεται η μπάρα τόσο στον κάθετο όσο και στον οριζόντιο άξονα, μπορείτε να κάνετε μια προπόνηση δύναμης, όσο και προπόνηση στους σταθεροποιητικούς μυς του κορμού.

Υψηλή Ασφάλεια
Λόγω της υψηλής ασφάλειας που προσφέρουν οι ασκήσεις με Landmine προτείνονται από προπονητές για προπόνηση μεγάλων γκρουπ, καθώς δεν χρειάζονται συνεχή επίβλεψη.


Διαστάσεις κιβωτίου : 74x75x22
Συνολικό βάρος: 14.8 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Είδος: Landmine
Βάρος (Kg): 14
Λοιπά Χαρακτηριστικά:0

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Barcode 5203194461076
Οδηγίες Χρήσης Όχι
Συστατικά & Δοσολογία Όχι
Extras Όχι