Ref:

bool(false)

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
SALES ΕΩΣ -50%
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Διάδρομος Γυμναστικής Amila Velos F200PI - 92230

Κωδικός Προϊόντος: 92230
Τιμή: 599,00 €
Τιμή: 599,00 €

Εκτός Αποθέματος

Κόστος Μεταφορικών

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΜΕΧΡΙ 10 KG:

- 2 ευρώ μεταφορικά, 1.5 ευρώ αντικαταβολή

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για:

- Συμπληρώματα και υποκατηγορίες

Για αγορές άνω των €100 και εως 10 kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν


ΑΝΩ ΤΩΝ 10 KG:

Για προϊόντα ανω των 10kg, εκτός Αττικής, ενδέχεται να υπάρχει μεταβολη των μεταφορικών αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωση από το κατάστημα προς τον πελάτη.

Ο Διάδρομος γυμναστικής Velos F200PI με κινητήρα 2HP και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη κλίση είναι ιδανική λύση για κάθε σπίτι

O διάδρομος γυμναστικής Velos F200PI είναι ένας υψηλής ποιότητας διάδρομος με κινητήρα 2HP και κλίση ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη σε 12 επίπεδα, ιδανικό για την κατηγορία του ιμάντα διαστάσεων 42x125cm, και σύστημα απορρόφησης κραδασμών με ελαστομερή στοιχεία. Η κατασκευή του πλαισίου επιτρέπει μέγιστο βάρος χρήστη 120 Kg.

Κονσόλα με Πολλαπλές Λειτουργίες:

Η κονσόλα του Velos F200PI σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο πάνω στο διάδρομό σας! Διαθέτει ευανάγνωστα και φωτεινά 3 παράθυρα LED, με minimal προσέγγιση, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες να αναγράφονται όπως, Ταχύτητα, Παλμούς, Χρόνος, Θερμίδες, Απόσταση, Κλίση. Ρυθμίστε την ταχύτητα και την κλίση εύκολα από τα κουμπιά στις λαβές που διαθέτει ή με τα κουμπιά άμεσης αλλαγής πάνω στην κονσόλα. Μετρήστε το επίπεδο των καρδιακών σας παλμών με τους αισθητήρες αφής. Βρείτε το πρόγραμμα προπόνησης που σας αρέσει περισσότερο ανάμεσα σε ένα πλήθος 36 προκαθορισμένων προγραμμάτων ή φτιάξτε το δικό σας.

Smart Connectivity

Συνδέστε τον διάδρομο σας με το κινητό/tablet σας με την χρήση 3 εφαρμογών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Kinomap, Zwfit ή Anyrun. Εκτός από την καταγραφή των δεδομένων σας και την προβολή τους στην οθόνη της συσκευής σας, μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή (όπου είναι διαθέσιμο) και ο διάδρομος να αλλάζει κλίση σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με την μορφολογία του εδάφους της διαδρομής που επιλέξατε.

Ιμάντας Τρεξίματος:

Ο αντιολισθητικός ιμάντας πάχους 1,4mm του Velos F200PI διαστάσεων 42x125cm σε συνδυασμό με την ποιοτική κατασκευή του σας δίνουν τη δυνατότητα να προπονηθείτε με ασφάλεια και χωρίς περιορισμό στην κίνησή σας!

Αντικραδασμικό Σύστημα:

Το αντικραδασμικό σύστημα του Velos F200PI αποτελείται από 6 ειδικά ελαστομερή για την καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών κατά τη διάρκεια της άσκησης αποτρέποντας τραυματισμούς και καταπόνηση στις αρθρώσεις.

Σύστημα Αναδίπλωσης:

Όπως όλοι οι οικιακοί διάδρομοι AMILA έτσι και ο Velos F200PI διαθέτει ένα σύστημα αναδίπλωσης που σας επιτρέπει να τον αναδιπλώσετε ώστε να τον μετακινήσετε και να τον αποθηκεύσετε εύκολα. Με τη βοήθεια του αμορτισέρ ο διάδρομος αναδιπλώνεται εύκολα και κλειδώνει σε κάθετη θέση για να μειώσετε τον χώρο που καταλαμβάνει.

Ποιότητα Κατασκευής:

Η ποιότητα κατασκευής του Velos F200PI τον καθιστά μια εκ των κορυφαίων επιλογών διαδρόμου οικιακής χρήσης στην κατηγορία του, και αυτό χάρη στο αξιόπιστο μοτέρ τα ηλεκτρονικά του μέρη και τα υλικά κατασκευής του πλαισίου! Κάθε διάδρομος που έχει κατασκευαστεί έχει δοκιμαστεί κατά την διάρκεια της παραγωγής, για να είστε σίγουροι για το προϊόν που αγοράζετε


Διαστάσεις κιβωτίου : 159x75x23.7
Συνολικό βάρος: 66.5 Kg
Αριθμός τεμαχίων ανά κιβώτιο: 1
Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών: 24
Εγγύηση εργασίας: 12
Εγγύηση πλαισίου: 36
Εγγύηση λοιπών μερών: 24
Εγγύηση μοτέρ: 24
Ιπποδύναμη Μοτέρ (Hp): DC 2,0
Μέγιστη Ταχύτητα (Km/hr): 16
Ελάχιστη Ταχύτητα (Km/hr): 1
Πλάτος Ιμάντα (cm): 42
Μήκος Ιμάντα (cm): 125
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (Kg): 120
Κλίση: Ηλεκτρική
Κλίση (%): 12
Μέγεθος - Τύπος Οθόνης: 3 Παράθυρα LED
Ενδείξεις: Ταχύτητα, Παλμούς, Χρόνος, Θερμίδες, Απόσταση, Κλίση
Προγράμματα: 36 προκαθορισμένα + 3 χρήστη + χειροκίνητο
Δάπεδο: 15mm
Χρήση USB (Μουσική, Δεδομένα): Οχι
Ενσωματωμένα Ηχεία: Ναι
Βάση Κινητού - Tablet: Ναι
Καρδιακοί Παλμοί: Αφής
Πάχος Ιμάντα (mm): 1,4
Βάρος (Kg): 59
Διαστάσεις (cm): 153,5x67,5x142
Λίπανση: Με Σπρέι Σιλικόνης
Σύστημα Ανάρτησης: 6 Ελαστομερή
Bluetooth: Ναι
Θήκη Μπουκαλιού: Ναι
Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Κονσόλα: Κουμπιά Άμεσης Ρύθμισης Ταχύτητας και Κλίσης
> Κουμπιά στα Χερούλια: Για κλίση και ταχύτητα
> Εφαρμογές: Kinomap/Zwift/AnyRun